Barion Pixel
Ingyenes házhozszálítás, 1-3 munkanapon belül!
  ArenaRacer Partner Program

  Légy te is az ArenaRacer Partner Program tagja!

  Csatlakozz partner programunkhoz tartalomgyártóként és keress pénzt termékeink ajánlásával.

  Már tag vagy? Jelentkezz be!

  Miért érdemes csatlakozni?

  Mert eladásonként 15%-os jutalékban részesülhetsz minimális ráfordítással, ráadásul olyan terméket ajánlhatsz követőidnek, amit szeretni fognak és, amiben nem fognak csalódni!

  ArenaRacer Partner Program

  1. Jelentkezés

  Bátran csatlakozz partner programunkhoz, ha úgy érzed az ArenaRacer termékeket kedvelné a közönséged és szeretnél passzív jövedelemre szert tenni. Az azonban fontos, hogy számlaképesnek kell lenned, különben nem tudjuk kifizetni a jutalékod!

  2. Megosztás

  Jelentkezés után szerződést kötünk veled, aktiváljuk fiókod, majd megkapod a személyreszóló linked, amit azonnal megoszthatsz a követőiddel!

  3. Pénzkeresés!

  Amennyiben a linkeden keresztül érkező látógató 30 napon belül nálunk vásárol, úgy 15% jutalékban részesülsz. Az eladásaid fiókodban követheted nyomon és ugyanitt kérheted a kifizetést bankszámládra.

  Gyakran ismételt kérdések

  Ez csak rajtad múlik! Minden vásárló után, ami a te linkeden keresztül történik, 15% jutalékot fizetünk neked. Tehát, ha egy követőd vásárol nálunk egy Titan széket 119,990 Ft-ért, úgy bruttó 17,999 Ft-ot fizetünk neked. Amennyiben 0% ÁFA-s számlát tudsz kiállítani (alanyi adómentes), úgy az összeg, amit elutalunk neked 14,172 Ft.

  Minden hónapot az azt követő hónap első hét napjában összesítünk. Amennyiben jogosult vagy jutalék kifizetésre úgy értesítünk téged, hogy jogosult vagy a számlakiállításra, amit kiállítás után 8 napon belül elutalunk a bankszámládra.

  Minimum nettó 15.000 Ft értékű jutalékot tudunk kifizetni. Ez azt jelenti, hogy már egy szék eladás után is utalunk neked.

  Ha megosztod a saját partnerlinked a csatornádon és egy követőd rákattint és attól a naptól számítva 30 napon belül vásárol nálunk egy széket, úgy jogosult vagy a jutalékra.

  Sajnos nem. Kizárólag más vásárlók után kaphatsz jutalékot.

  Kérünk írj nekünk a kapcsolat oldalon, és rövid időn belül válaszolunk.

  Jelentkezés

  Amennyiben csatlakozni szeretnél partner programunkhoz, úgy töltsd ki a jelentkezési lapot és 7 napon belül visszajelzünk a döntésünkkel kapcsolatban.