Barion Pixel
Ingyenes házhozszálítás, 1-3 munkanapon belül!

    Gamer szék – Tökéletes ajándék karácsonyra

    Gamer szék – Tökéletes ajándék karácsonyra

    A karácsony közeledtével az ajándékvásárlás mindig kihívást jelent. Érdemes olyan ajándékot választani, amely népszerű és praktikus, ugyanakkor költséghatékony. Egy jól kiválasztott ArenaRacer gamer szék tökéletes lehet felnőtteknek, és gyerekeknek egyaránt – íme 5 ok, miért jó választás. 

    Kényelmesen ül?

    Gyermek és felnőtt egyaránt sok időt tölt el online, legyen szó akár digitális oktatásról, home office-ról, játékokról, vagy közösségi médiáról. Bár néhányan kritikusak az online jelenléttel kapcsolatban, ennek számos pozitív aspektusa van, többek között a könnyebb kapcsolattartás, a problémamegoldás, a készségek fejlesztése, és a barátságok kialakítása. A tévhittel ellentétben a felnőttekhez hasonlóan a gyerekeknek is kényelmes és stabil ülőhelyre van szükségük. A helyes testtartási szokások fiatalon kezdődnek, így a helyesen beállított, jó minőségű székben ülve megelőzhetők a későbbi gerincproblémák. Minden székünk állítható magasságú, 4 irányba mozgatható kartámasszal szerelt, 165 fokig hátradönthető, valamint memóriahabos párnákkal szállítjuk a teljes kényelem érdekében.

    Divatos megjelenés

    Az ArenaRacer gamer székek esztétikus ülőhelyet kínálnak mindenki számára. A klasszikus fekete és szürke stílus mellett élénk, divatos színekben is kaphatóak, illeszkedve a szoba dekorációjához. A gamer megjelenésnek megfelelően formája versenyautóra hajaz, modern és letisztult. 

    Egyszerű vásárlás

    Ha kiválasztottad az ideális gamer széket weboldalunkon, néhány kattintással leadhatod a rendelést, ezután csak annyit kell tenned, hogy hátradőlsz és várod a futárt. A megrendelés leadása után a székét közvetlenül az ajtóig szállítjuk, így a beszerzést az elejétől a végéig egyetlen gombnyomással intézheted. Ha bármi kérdésed van, barátságos és profi csapatunk minden hétköznap rendelkezésre áll, hogy megválaszolja. Csak semmi stressz! 

    Minőségi idő együtt

    Székeinket nagyon könnyű összeszerelni hála az egyszerű, fényképes útmutatónak, és a bemutató videónak, ugyanakkor izgalmas is. Miért ne lehetne családi program?

    Hatékonyság mindenek felett

    Egy megfelelően berendezett, jól megvilágított, kényelmes székkel és berendezéssel ellátott környezet javítja a koncentrációt, és a teljesítményt, legyen szó munkáról, tanulásról. Több idő marad a játékra, és a kikapcsolódásra, ami nem egy utolsó szempont. 


    Függetlenül attól, hogy PC-t vagy laptopot használsz, érdemes befektetni abba, hogy a képernyő előtt töltött idő kényelmesen teljen. Ráadásul decemberben minden leadott rendeléshez ajándék egérpadot küldünk. És te tudod már, mit kérsz karácsonyra?