Barion Pixel
Ingyenes házhozszálítás, 1-3 munkanapon belül!

    Gamer széket home office-ba

    Gamer széket home office-ba

    A tökéletes home office szék

    Sokan kényszerültünk az otthonunkban dolgozni, és ez számtalan nehézséget felvet. Nehéz tartani a szociális kapcsolatokat, nehéz beosztani az időt, nehéz fókuszálni, és nehéz a választás, miben üljünk napi 8 órát – vagy többet. Ahhoz, hogy megtaláljuk a számunka tökéletes forgószéket home-office-unkba, nem árt, ha tisztába tesszük, milyen elvárásoknak kell megfelelnie egy forgószéknek a napi használat során. Az ülés az ember számára hosszútávon nem kényelmes és nem is egészséges pozíció. Éppen ezért az a jó szék, amely minél több mozgást tesz számunka lehetővé – ülés közben. 

    Kényelmes

    Mindenképp fontos, hogy a háttámla és az ülőlap dőlésszöge is állítható legyen. A szinkron mechanika az együttes, vagyis a szinkron mozgásért, az aszinkron mechanika pedig a háttámla és ülőlap egymástól független mozgásáért felel, vagyis ülés közben a hátizmokat és a gerincet is megmozgatjuk ezeknek a mechanikáknak a segítségével. Az ülés magasságát a gázlifttel tudjuk szabályozni. Ennek a segítségével tudunk olyan magasságban ülni, hogy combunk és térdünk derékszöget zárjon be. Ez a vérkeringés szempontjából fontos.

    Testre szabható

    Hosszútávú használat esetén a mechanikák szerepe nagyon lényeges, ám a valódi kényelemhez ez még nem elég. Jó, ha saját alkatunkra szabhatjuk a forgószéket. Az állítható magasságú karfa, deréktámasz és fejtámla mindenképpen a tökéletes forgószék egyik ismérve, hiszen ezek biztosítják, hogy a forgószék pont nekünk való, a magasságunkhoz, méreteinkhez illő legyen. Ezeknek az opcióknak köszönhető, hogy egy forgószék egy 150 cm-es és egy 210 cm-es személynek egyaránt ugyanolyan kényelmet biztosít, de értelemszerűen a karok, a fej és a derék megtámasztására szolgáló „támaszok” az egészségünk szempontjából is nagyon lényegesek. A deréktámasz a gerincet tartja az ülőmunka során, ennek köszönhetően testtartásunk egészséges marad, és a hátunk sem fájdul meg még egész napos ülés közben sem.

    Tartós megoldás

    Érdemes keresni a tartós megoldásokat, minőségben és anyaghasználatban is. A műanyagok, a túl puha szivacsok, a silány kárpitozások nagyon hamar rémálommá tehetik a munkával töltött perceket.

    Jó választás

    Szerencsére az ArenaRacer gamer székei nem csak gamereknek készült, home office-hoz is tökéletes, extrém strapabíró acél vázszerkezet, hetedik generációs, továbbfejlesztett szintetikus bőr, vagy prémium szövet kárpitozás, soft-touch műanyag kartámasz, hideghab szivacs ülőlap és háttámla, memória szivacs derék és nyaktámasz, ergonómikus és esztétikus alumínium ötvözet lábcsillag jellemzi.


     

    Fontos kiemelni, ha már egyszer beleültél a tökéletes székbe, ne felejts el másfél óránként rövid szünetet tartani, és átmozgatni a tested, hidd el, könnyű elfeledkezni róla, ha az ember kényelmesen ül.